Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ "ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ" 49ο Μακεδονικό Γλέντι


https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/553765_4798576006191_1546739408_n.jpgΟ Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας και περίχωρων "ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ" σας προσκαλεί στην ενημερωτική συνάντηση - Μακεδονικό γλέντι που διοργανώνει το Σάββατο στις 17 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ", στο Λουτράκι με την παραδοσιακή ορχήστρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ.
Η εκδήλωση - γλέντι (49ο) απευθύνεται σε δασκάλους παραδοσιακών χορών, χορευτές, ερευνητές και σε κάθε φίλο του παραδοσιακού χορού. Θα συμμετέχουν παλαιοί και νεότεροι χορευτές (πρότυπα) επιλεγμένοι από τα χωριά και θα είναι στην διάθεση των συμμετεχόντων.


Διαβάστε περισσότερα...»

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οργανισμός Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ "ΘΕΣΠΙΣ"

 
Τα χορευτικά τμήματα του ΟΝΑΠ Θέσπις Δήμου Διονύσου ξεκίνησαν από πέρυσι μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν διάφορα τμήματα όλων των ηλικιών αποτελούμενα από περισσότερα από 150 άτομα. Υπεύθυνος διδασκαλίας είναι ο Γιώργος Αντωνίου. Ο δάσκαλος των χορευτικών τμημάτων ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια τα μαθήματα στην Άνοιξη Αττικής και στον τότε πολιτιστικό σύλλογο "Ο Ησίοδος". Στη συνέχεια ο σύλλογος μετονομάστηκε σε "Πολίτης". Αργότερα δημιουργήθηκε ο νέος διευρυμένος Δήμος Διονύσου αποτελούμενος από επτά δημοτικές κοινότητες (Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα). Έτσι ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια υπό την αιγίδα του Δήμου. Στόχος των χορευτικών τμημάτων του ΟΝΑΠ Θέσπις Δήμου Διονύσου είναι η εκμάθηση χορών και η διάδοση της πλούσιας πολιτιστικής, και πολιτισμικής κληρονομιάς και της πλούσιας παράδοσης μας. Ο Οργανισμός έχει παρουσία σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Διονύσου και συμμετοχές σε διάφορα φεστιβάλ. Σας καλούμε, όλους να συμμετέχετε στις δραστηριότητες μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη διάσωση και διάδοση του πολιτισμού μας.
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ: 8.30 μ.μ.-10 μ.μ.
ΤΡΙΤΗ: 8 μ.μ.-9 μ.μ.
9 μ.μ.-10.30 μ.μ.
*Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα δραστηριοτήτων του Δήμου που βρίσκεται στην Άνοιξη (Ναυρίνου 3).
ΠΕΜΠΤΗ: 7.30 μ.μ. - 9 μ.μ.
*Τα μαθήματα γίνονται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Αγίου Στεφάνου (Πετζερίδη 3).

Για οτιδήποτε πληροφορίες υπάρχει το e-mail xoreutiko-thespis@hotmail.gr αλλά και η σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/groups/113922198758924/ τα οποία είναι πάντοτε στη διάθεση σας.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  

 

 

 

 



Διαβάστε περισσότερα...»

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Λαογραφικός Όμιλος Έτος Ιδρύσεως 1946

afisa.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
5ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 24-25 Νοεμβρίου 2012
Ενότητες – περιοχές:
Χοροί και τραγούδια από το νησί της Κύθνου
εισήγηση, διδασκαλία:
Κος Καρφής Βασίλης
Χοροί και τραγούδια από την περιοχή της Γουμένισσας
εισήγηση-διδασκαλία:
Κος Στοϊωάννου Ορέστης
Στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2012, ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου διοργανώνει το 5ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών στο Αγρίνιο.
Στο σεμινάριο θα διδαχθούν:
 
«Xοροί και τραγούδια από το νησί της Κύθνου» από τον γυμναστή Φυσικής Αγωγής, Κο Καρφή Βασίλη.
«Χοροί και τραγούδια από την περιοχή της Γουμένισσας» από τον Κο Στοϊωάννου Ορέστη.

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει Παραδοσιακό γλέντι με μουσικούς από τις αντίστοιχες περιοχές.
Τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα είναι το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Σάββατο 24-11-2012
08:30-09:00_Υποδοχή – Εγγραφές – Παραλαβή φακέλου διδασκαλίας
09:00-09:15_Χαιρετισμοί
09:15-10:50_ Διδασκαλία χορών από την περιοχή της Γουμένισσας
10:50-11:10_ Διάλλειμα - Μπουφές
11:10-13:00_ Διδασκαλία χορών από το νησί της Κύθνου

Μεσημεριανή ανάπαυλα

16:30-17:00_Προσέλευση
17:00-18:50_Διδασκαλία χορών από το νησί της Κύθνου
18:50-19:10_Διάλειμμα - Μπουφές
19:10-21:00_ Διδασκαλία χορών από την περιοχή της Γουμένισσας
22:00_ Παραδοσιακό Γλέντι στο «Studio Πιθάρι» (Περιοχή Γιαννούζι), με μουσικούς από τις αντίστοιχες περιοχές.
Μουσική Ορχήστρα
Από το νησί της Κύθνου:
  • Τσαμπούνα: Γραμματικός Βασίλης
  • Βιολί: Κότσικας Γιώργος
  • Λαούτο: Καλαϊτζάκης Κώστας
  • Τραγούδι: Μαρία Τζιάκα
&
Παραδοσιακή Ορχήστρα του Παύλου Ματρακούλια από την περιοχή της Γουμένισσας
Κυριακή 25-11-2012
09:30-10:00_Προσέλευση
10:00-12:15_ Διδασκαλία χορών από την περιοχή της Γουμένισσας
12:15-12:30_ Διάλειμμα-Μπουφές
12:30-14:45_ Διδασκαλία χορών από το νησί της Κύθνου
Απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής στο σεμινάριο.

Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο έχει οριστεί στα 65€.
Η τιμή περιλαμβάνει:
  • Διδασκαλία χορών και τραγουδιών όπως προέκυψαν από επιτόπια έρευνα.
  • Φάκελος, ο οποίος θα εμπεριέχει διπλό cd με τα τραγούδια των χορών από τις αντίστοιχες περιοχές που θα διδαχθούν, καθώς και γραπτές αναφορές των εισηγητών με λαογραφικά στοιχεία των αντίστοιχων περιοχών.
  • Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Σημείωση:
Το κόστος συμμετοχής για το γλέντι ανέρχεται στα 20€, ενώ για όσους συμμετέχουν στο σεμινάριο η τιμή έχει οριστεί στα 15€.
Για καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Για κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείο Galaxias.
Γ. Καζαντζή 19, Αγρίνιο, Τ.Κ:30100 Τηλέφωνο: 26410 23551, Fax:2641023553
e-mail: galaxyho@otenet.gr (Προσφέρονται οικονομικές τιμές για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου).
Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά το σεμινάριο σχετικά με την οργάνωση καθώς και τη διδασκαλία, μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:
Γενικές Πληροφορίες:
Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου
Παπαστράτειο Μέγαρο
Πλατεία Παναγοπούλου
Τ.Κ. 301 00
Τηλ: 2641024767, 2641026984 Κινητό (Γεώργιος Τσελίκας): 6977285049


Διαβάστε περισσότερα...»

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΘΡΑΚΗ
τόμος 2
Παπαγεωργίου Γήσης
Στον τόμο Θράκη, δεύτερο της σειράς Ελληνικές Παραδοσιακές Φορεσιές, σε σχέδια και κείμενα Γήση Παπαγεωργίου, καταγράφονται ανδρικές και γυναικείες φορεσιές των γηγενών Θρακιωτών όσο και των κατά εποχές προσφύγων. Στην πρώτη ομάδα των γηγενών Θρακιωτών αποδίδονται σε έγχρωμα σχέδια οι πιο αντιπροσωπευτικές φορεσιές των Μεταξάδων, των Πετρωτών, του Σουφλιού των Μάρηδων και των Πομάκων. Με τον ίδιο τρόπο και σε αντίστοιχη ποικιλία όψεων και παραλλαγών, καλύπτονται και οι φορεσιές των προσφύγων από την Ανατολική Ρωμυλία και την Ανατολική Θράκη, όπως της Νέας Βύσσας, της Μακράς Γέφυρας, του Κοβακλί κ.λπ. Στις τελευταίες σελίδες της έκδοσης παρουσιάζονται σε 23 σχέδια οι αντιπροσωπευτικότεροι και εντυπωσιακότεροι κεφαλόδεσμοι της Θράκης. Ο δεύτερος τόμος της Θράκης περιέχει 90 σχέδια.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

1.Πρόλογος
2.Θρακιώτικες Φορεσιές
3.ΘΡΑΚΗ
ΟΙ ΦΟΡΕΣΙΕΣ
Καρωτή
Μεταξάδες
Πετρωτά
Σουφλί
Ρούσσα
Σμίνθη
Πομάκος
Κύμη
Λιβάδι
Μακρά Γέφυρα
Μεγάλο Ζαλούφι
Φυλακτό
Πραγγί
Διδυμότειχο
Κεσσάνη
Καβακλί
Μεγάλο Βογιαλίκι
Ορμένιο
Νέα Βύσσα
Τυχερό
Στενήμαχος
Γκαγκαούζα
Κομοτηνή
Γρατινή
Χωρικός με τσαμπούνα
Κεφαλοδεσμοι Ι
Μεταξάδες
Καρωτή
Πετρωτά
Σουφλί
Σμίνθη
Ρούσσα
Κύμη
Μακρά Γέφυρα
Πραγγί
Καβακλί
Ορμένιο
Κεσσάνη
Νέα Βύσσα

ΠΗΓΕΣ - ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
Επιμέλεια: ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
Υπότιτλος: Hellenic Traditional Costumes - Thrace volume 2
Διαβάστε περισσότερα...»

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Λαογραφικός Μουσικοχορευτικός Όμιλος Γλυφάδας Χοροστάσι


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΟΥ
Το «Χοροστάσι» δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2004 με σκοπό να ενώσει τους ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση και επιθυμούν τη διάσωση, τη διατήρηση και τη διάδοσή της.
Περισσότερα από 250 άτομα συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου μας, τα οποία δραστηριοποιούνται σε τμήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών, χορωδίας και μουσικής.
Στο τμήμα παραδοσιακών και λαϊκών χορών διδάσκονται χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδος και του Ελληνισμού γενικότερα, όπου ταυτόχρονα αναδεικνύονται και η μουσική αλλά και τα έθιμα που τους συνοδεύουν. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά άνω των 5 ετών και για ενήλικες όλων των επιπέδων.
Αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης αποτελεί και το δημοτικό τραγούδι.Για το λόγο αυτό λειτουργεί και τμήμα χορωδίας που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες άνω των 13 ετών και στο οποίο διδάσκονται παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα σε συνδυασμό με φωνητική και ιστορία της μουσικής, συνδυάζοντας πάντα τα φωνητικά μαθήματα με την ιστορία της μουσικής. Στο τμήμα της μουσικής διδάσκονται, σε ολιγομελή τμήματα, κρουστά, γκάιντα και λαούτο καθώς και άλλα παραδοσιακά όργανα, ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου.
Τα μέλη του Χοροστασίου έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν σεμινάρια χορού και τραγουδιού από ειδικούς της κάθε περιοχής, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και να συμμετέχουν σε φεστιβάλ και εκδρομές σε μέρη με λαογραφικό ενδιαφέρον.
Η προσπάθεια και η δουλειά των μελών μας παρουσιάζεται στις εκδηλώσεις του «Χοροστασίου» με πιο πρόσφατη τη μεγάλη διήμερη παράσταση στο Θέατρο «Δόρα Στράτου», στις 19 και 20 Μαΐου 2012, με τίτλο «Βρακάδες»
Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά, πρωινές και  απογευματινές ώρες και με τμήματα για κάθε επίπεδο. Οι εγγραφές για το έτος 2012-2013 είναι από τις 17 μέχρι και τις 21 Σεπτέμβρη, και ώρες 6-9 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου.
Το «Χοροστάσι» δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2004 με σκοπό να ενώσει τους ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση και επιθυμούν τη διάσωση, τη διατήρηση και τη διάδοσή της.
Περισσότερα από 250 άτομα συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια του Συλλόγου μας, τα οποία δραστηριοποιούνται σε τμήματα παραδοσιακών και λαϊκών χορών, χορωδίας και μουσικής.
Στο τμήμα παραδοσιακών και λαϊκών χορών διδάσκονται χοροί από όλες τις περιοχές της Ελλάδος και του Ελληνισμού γενικότερα, όπου ταυτόχρονα αναδεικνύονται και η μουσική αλλά και τα έθιμα που τους συνοδεύουν. Λειτουργούν τμήματα για παιδιά άνω των 5 ετών και για ενήλικες όλων των επιπέδων.
Αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης αποτελεί και το δημοτικό τραγούδι.Για το λόγο αυτό λειτουργεί και τμήμα χορωδίας που απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες άνω των 13 ετών και στο οποίο διδάσκονται παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα σε συνδυασμό με φωνητική και ιστορία της μουσικής, συνδυάζοντας πάντα τα φωνητικά μαθήματα με την ιστορία της μουσικής. Στο τμήμα της μουσικής διδάσκονται, σε ολιγομελή τμήματα, κρουστά, γκάιντα και λαούτο καθώς και άλλα παραδοσιακά όργανα, ανάλογα με το ενδιαφέρον των μελών του Συλλόγου.
Τα μέλη του Χοροστασίου έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν σεμινάρια χορού και τραγουδιού από ειδικούς της κάθε περιοχής, παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και να συμμετέχουν σε φεστιβάλ και εκδρομές σε μέρη με λαογραφικό ενδιαφέρον.
Η προσπάθεια και η δουλειά των μελών μας παρουσιάζεται στις εκδηλώσεις του «Χοροστασίου» με πιο πρόσφατη τη μεγάλη διήμερη παράσταση στο Θέατρο «Δόρα Στράτου», στις 19 και 20 Μαΐου 2012, με τίτλο «Βρακάδες»
Τα μαθήματα διεξάγονται καθημερινά, πρωινές και  απογευματινές ώρες και με τμήματα για κάθε επίπεδο. Οι εγγραφές για το έτος 2012-2013 είναι από τις 17 μέχρι και τις 21 Σεπτέμβρη, και ώρες 6-9 το απόγευμα, στα γραφεία του Συλλόγου.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ
30/01/2005: Κοπή πίττας Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αττικής
15/05/2005: Παράσταση «Χορευτικά και Μουσικά Γυρίσματα», Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Αργυρούπολη
25/05/2005: Συμμετοχή στο Αρκαδικό Γλέντι (Νεστάνη Πελ/σου)
25/07/2005: Συμμετοχή σε εκδήλωση στις Σπέτσες Αργοσαρωνικού (Λαϊκά)
31/07/2005: Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Χορού Κοινότητας Βαρνάβα Αττικής (Αριδαία)
05/02/2006: Εμφάνιση στην πρωινή εκπομπή του Θανάση Πάτρα (Alpha)
25/02/2006: Τηλεοπτική εμφάνιση στον σταθμό Alpha, στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα
26/02/2006: Συμμετοχή στο Καρναβάλι Γλυφάδας (Νάουσα)
25/03/2006: Τηλεοπτική εμφάνιση στον σταθμό Alpha, στην εκπομπή του Γιώργου Οικονομέα
06/04/2006: Συμμετοχή στην παρουσιάση CD Δαλιάνη (Πελ/σος)
07/05/2006: Εκδήλωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου
27-28/05/2006: Παράσταση «Αναπολήσεις», Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Αργυρούπολη
31/05/2006: Συμμετοχή σε εκδήλωση με το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου (Πόντος)
24/06/2006: Συμμετοχή στο 3ο Φεστιβάλ Γαλατσίου (Κεφαλλονιά)
01/07/2006: Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Μακρυκάπας Χαλκίδος (Αν. Ρωμυλία)
02/07/2006: Συμμετοχή στο 10ο Φεστιβάλ Κρυονερίου Αττικής (Δράμα)
06/10/2006: Συμμετοχή στην εκδήλωση για την 185η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς
12/10/2006: Εκδήλωση Αθηνάς Λυγνού, Πλατεία Εσπερίδων
22/04/2007: Εκδήλωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου
05-06/05/2007: Παράσταση «Ευετηρία», Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης, Αργυρούπολη
21/05/2007: Τηλεοπτική εμφάνιση με τον Γεώργιο στο TV Θριάσιο
03/06/2007: Εκδήλωση Κατηχητικών Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας
22/06/2007: Συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Γαλατσίου (Πάρος)
01/09/2007: Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Πολυδενδρίου Αττικής (Πόντος)
15-16/02/2008: Συμμετοχή στην εκδήλωση στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα (Πόντος και Κρήτη)
10-11/05/2008: Παράσταση «Της Φύσης και του Έρωτα» στο Θέατρο Ακροπόλ
30/05/2008: Συμμετοχή στη λήξη του συνεδρίου καρδιολογίας στο Σούνιο
01/06/2008: Τελικός 11χ11 Βάρης Κορωπίου
03/06/2008: Εκδήλωση Μητρόπολης Πειραιά στο Βεάκειο
08/06/2008: Συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Γαλατσίου (Κεφαλλονιά)
16/06/2008: Συμμετοχή στη Γιορτή του Παιδιού -Εκδήλωση Κατηχητικών Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας
28/06/2008: Συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Σαρωνίδας (Κεφαλλονιά, Πάρος)
29/06/2008: Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Ν. Αρτάκης (Πάρος)
21/02/2009: Συμμετοχή του Συλλόγου στην αποκριάτικη εκδήλωση του Χορευτικού Συλλόγου Κρυονερίου (Νάουσα)
13/06/2009: Συμμετοχή στο 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Αργυρούπολης
05/07/2009: Συμμετοχή του Συλλόγου στο 13ο Φεστιβάλ Ελληνικών Χορών Κρυονερίου Αττικής
24/07/2009: Συμμετοχή στην τελετή έναρξης του 10ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Shotokan Karate (S.K.I.F.), 23-26/07/2009, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
21/09/2009: Συμμετοχή σε εκδήλωση του Συλλόγου Νέας Ευρυάλης, Ευρυάλη Γλυφάδας (Φλώρινα, Κύθνος)
15/11/2009: Συμμετοχή του Συλλόγου στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας.
29/04/2010: Συμμετοχή στην εκδήλωση στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα (Κύθνος)
05-06/06/2010: Παράσταση «Αλέξανδρος» στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
26/06/2010: Συμμετοχή σε εκδήλωση του Συλλόγου Νέας Ευρυάλης, Ευρυάλη Γλυφάδας (Φλώρινα)
10/07/2010: Συμμετοχή στο 16ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, Λουτράκι
20/09/2010: Συμμετοχή στην «Εμμέλεια 2010», Θέατρο Δόρα Στράτου
02/10/2010:Συμμετοχή στα Σερραϊκά Δρώμενα (Σύλλογος Απανταχού Φλαμπουριωτών)03/03/2011: Συμμετοχή σε Φιλανθρωπική εκδήλωση της UNICEF Ελλάδος στην Αίγλη Ζαππείου10/06/2011: Συμμετοχή στην εκδήλωση γνωριμίας QIGONG της υγείας στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ «Εθνικής Αντίστασης», Καλλιθέα07/07/2011: Διασκέδαση ηλικιωμένων στο Γεροντολογικό Κέντρο Ταμπακάκη, Βούλα (Πάρος)11/03/2012: Συμμετοχή στον ετήσιο χορό των Αλποχωριτών Δωρίδας, .19-20/05/2012: Παράσταση «Βρακάδες» στο Θέατρο «Δόρα Στράτου».
06/06/2012 : Συμμετοχή σε εκδήλωση που διοργάνωσε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (Κύθνος)
29/06/2012 : Συμμετοχή στο 2ο Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών που διοργανώθηκε από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικοχορευτικής Παράδοσης «Χορεία» (Κύθνος)
13-16/07/2012 : Συμμετοχή στο 4ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Θήρας (Φλώρινα)
20/07/2012 : Συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Τα Ορέστεια» στη Βάρη (Φλώρινα)
16/09/2012 : Συμμετοχή στο 2ο Διαδημοτικό Συναπάντημα Παραδοσιακών Χορών, Θέατρο Πέτρας (Ασβεστάδες)


Διαβάστε περισσότερα...»